Header Ads

Blog Yazarak Para Kazanmak için Ne Yapmalıyız

Blog Yazarak Para Kazanmak için Ne Yapmalıyız

Blog yazarak para kazanmak için ne yapmalıyız. Blog yazarak para kazanmak için yapmamız gerekenleri sizler için anlattım kısa zamanda hızlı para kazanmak.

Blog Yazarak Para Kazanmak için Ne Yapmalıyız

Blog yazarak para kazanmak herkesin hayali ve hayallerimizin peşinden her zaman gitmeliyiz. Peki ama blog nasıl yazılır. Bir blog sayfası nasıl oluşturulur ve blog yazarlığı nedir? İşte aklınızı karıştıran sorular her zaman olacak.

Benim burada anlatmak istediğim olayda tam olarak bu sizlere blog yazarak para kazanmak için neler yapmanız gerektiğini anlatmaya başlamalıyım.

Blog yazmak için önceliğimiz blog nasıl kurulur onu bilmeliyiz. Bu konuda merak etmeyin size yardımcı oluyorum. Blog sayfam üzerinden bütün bilgilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Blog Yazarlığı Nedir?

Blog yazarlığı kişisel olarak kendinize ait bir konu yada hayatınızdan kesitleri biriktirdiğiniz bir alandır. Kendinizi yada tecrübelerinizi anlatabileceğiniz kişisel bir alandır. Her zaman kolay gibi görünebilir ama başladığınızda yeni konu dediğiniz anda bir anda aklınızdakiler duracak. 

Bende başlarken öyle olmuştu sizi bilemem ben paniklemiştim blogumda ilk yazıda saçmalayacak mıyım diye tabi sizde belki bu durumlar farklı olabilir. 

Blog Yazarak Nasıl Para Kazanılır


Blog yazarak para kazanmak aslında kullandığınız platforma göre değişkenlik göstermektedir. Size verdiğim bağlantı üzerinden bir blog oluşturduysanız işimiz daha hızlı ve kolay olacaktır. Yapmanız gereken blog sayfanız içerisine özgün içerikler oluşturmanız ilk başta uzun on yada on beş tane içerik üretmeniz. 

Sitenizin iki yada üç hafta gibi bir durumda adsense onaylanmasını ve reklam alanlarınızın aktif olmasını sağlayacaktır. Blog sayfanız üzerinden göstereceğiniz reklamlar ile kendinize gelir elde edeceksiniz. 

Bu durum biraz zor ve uzun bir süreçtir hobi olarak yapıyorsanız sorun olmaz tabi ama iş olarak yapacaksınız. Seo konusunda kesinlikle bir danışmana ihtiyacınız olacağı için öncesinde bir miktar para kenara koymanızı tavsiye ederim. 

Genellikle bir çok blog yazarı adsense üzerinden kazanç sağlamaktadır. Oluşturduğunuz blog sayısına göre bu durum değişkenlik gösterir. Blog sayısı arttıkça kazancınızın artması da büyük bir ihtimal olacaktır. 

Bugün ki yazımızın sonuna geldik umarım mutlu ve deneyimli bir blog yazarı olursunuz. Şimdiden başarılar dilerim.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.