Header Ads

Website Seo Test Yapabileceğiniz Online Siteler

Website Seo Test Yapabileceğiniz Online Siteler

Website seo test konusunda hepimiz sitemizin seo kurallarına uygun olup olmadığını merak ederiz. Online site araçları ile siteniz hakkında detaylı bilgiye ulaşabileceğiniz bir liste oluşturdum.

Website Seo Test Yapabileceğiniz Online Siteler

Website Seo test konusunda hepimizin aklında sorular vardır. Sitem seo kurallarına uygun mu? Websitesi hakkında bilgi almak isteriz sürekli olarak. Sizleri bu konuda sağlam kaynaklar üzerinden bilgi alabilmeniz için bir liste oluşturdum. 

Yaptığınız testler sonucunda sitenizin hızı konusunda yada html kodlardaki hataları düzeltme konusunda sizlere yardımcı olabilecek kaynakları sizler için listede yer verdim. Emin olun listedeki siteler işinize çok yarayacaktır.

Semalt

Semalt üzerinden kayıt işlemi yaparak sitenizin seo konusunda eksiklerini görebilirsiniz. Bunun dışında sitenizde yer alan anahtar kelimeler üzerinde size ücretsiz sıralama bilgisi sunmaktadır. İsterseniz proje ekleme özelliği ile günlük olarak sitenizin sıralamalarını takip edebilirsiniz.
Özellikleri :
  • Seo Analizi
  • Sıralama Takibi
  • Seo konusunda destek
Web sitesi: https://semalt.com/

Web.Dev

Web.dev üzerinden siteniz hakkında detaylı ve güncel algoritma bilgilerine  ulaşabilirsiniz. Platform sitenizi kısa sürede bir tarama yaparak hangi konularda eksiklikleri olduğunuz belirtmekte eğer sıkıntı yaşarsanız yada bilmediğiniz bir konuda hata aldıysanız. 

Size konu hakkında açıklayıcı bir sayfaya yönlendirmektedir. Web sitesi hakkında güncel olarak bilgi sunması ve sitenizi dört kategoride analiz etmesiyle güvenilir ve güzel bir website seo test aracıdır.
Özellikleri :
  • Performans
  • Ulaşılabilirlik
  • En İyi Uygulamalar
  • SEO
Web sitesi : https://web.dev/

Fixerkit

Fixerkit size şunu söylemek gerekirse çok güzel yerli bir projedir. Bildiğiniz gibi sevdiğim ve kullandığım projeleri birde yerli bir projeyse kesinlikle desteklerim. Fixerkit sitenizin arama motorlarındaki anahtar kelimelerinin sıralamasını takip etmekte ve Alexa, Da/Pa değerleri gibi bir çok bilgiyi size tek panel içerisinde sunmaktadır. 

Bunun dışında sitenizde yayınladığınız içerikleri isterseniz otomatik olarak bir çok sosyal medya platformu üzerinden isterseniz otomatik isterseniz tek bir tıkla paylaşmanızı sağlamaktadır. Süreli paylaşım özelliği de bulunmaktadır.

İlk açıldığı zamandan bu yana sürekli kullandığım bir uygulama olmasının dışında her hangi bir sorun ile karşılaştığınız zaman sizinle iletişime geçme süreleri oldukça kısa yani bu işin teknik destek kısmı da projelerine sahip çıktılarını göstermektedir. 
Özellikleri :
  • Arama Motoru Anahtar Kelime Sıra Takibi
  • Bir çok sosyal medya hesaplarında otomatik paylaşım özelliği
  • Wordpress, Blogspot gibi CMS alt yapılarda hızlı paylaşım özelliği
  • RSS bağlama özelliği (Kullanımı çok yararlıdır. Tavsiye ederim.)
  • Teknik Destek (Kafanıza takılan yada bir sorun ile karşılaştığınız zaman çok hızlı geri dönüşüm yapıyorlar.)
Web sitesi : Fixerkit

Umarım paylaşımlar işinize yarayacaktır. Güzel ve kullanışlı platformları sizler ile paylaştım konuyla ilgili düşüncelerinizi yorumlarda belirtirseniz sevinirim.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.