Header Ads

Adsense Onaylatma Konusunda Yardıma mı İhtiyacın var?

Adsense Onaylatma Konusunda Yardıma mı İhtiyacın var?

Adsense onaylatma konusunda yardıma mı ihtiyacın var? Adsense onaylatmak için genellikle dikkat etmemiz gerekenleri ve neden onay almanın zor olduğunu sizlere anlatacağım.

Adsense Onaylatma Konusunda Yardıma mı İhtiyacın var?

Adsense onaylatma konusunda genellikle hepimizin ilk zamanlarda sıkıntı çektiği konulardan birisidir. Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile para kazanılacak yeni sektörler oluşmaya başlamıştır. Bu mesleklerden biriside web sitelerimizden gelir elde etmektir.

Adsense üzerinden milyonlarca web site ve uygulama para kazanmaktadır. Yoğun talep görmesi ile sitelerinde bir kritere sahip olması gerekmektedir. Yeni başlayan arkadaşların yaşadıkları sıkıntılardan birisi sitelerinin veya uygulamalarına entegre ettikleri adsensenin onaylanmamasıdır. Adsense onaylamak için ilk olarak sitemizde yapmanız gerekenleri bilmeniz gerekmektedir. 

Site içeriği

Site içeriği oluşturmanız gerekmektedir. Google sitenize güvenmeli ve sizin projenizi anlamalıdır. Bunun için önce adsense onaylansın sonra siteye içerik oluştururum diye düşünmeyin. Bu düşünce ile başlarsanız siteniz onay almayacaktır.

Sitenizi adsense hesabınıza eklediğinizde sitenizde en az 15-20 içerik olması gerekmektedir. Bu şekilde sitenizin onaylanması daha kolay olacaktır. Google içerikleriniz ile sitenizin güncel kaldığını fark edecek ve sitenize olan güveni artacaktır.

Site sayfaları

Site sayfalarından bahsetmemin sebeplerinden birisi sitenizin içerisinde hakkında, gizlilik, kullanıcı sözleşmesi gibi sitenizin güvenliğini sağlayacak sayfaların olması gerekmektedir. Bu şekilde kullanıcılara yönelik bir hareketiniz olduğunu Google fark edecek ve onaylanması kolaylaşacaktır.

Adsense Onaylatma konusunda bilmeniz gerekenler

Adsense onaylatma konusunda bilmemiz gerekenlerden birisi eğer ilk defa bu çalışmayı yapmayı düşünüyorsanız yukarıdaki dediklerimi yaptıktan sonra bekleme sürecinde sabırlı olmanız gerekmektedir. 

Genellikle bu süre 1 ile 2 hafta arasında sürmektedir. Yukarıdaki dediklerimi yaptınız ama adsense onaylanmadıysa bilmeniz gerekenleri adsense size mail olarak göndermiştir. Mail adresinizi kontrol ederek sitenizin hangi konuda onaylanmadığını anlayabilirsiniz. 

Genellikle sitelerin onaylanmaması dikkat etmediğimiz konulardan gerçekleşmektedir. Örneğin forumlarda sıkça karşılaştığım durumlar kullanıcılar hakkında yada gizlilik sayfalarını oluşturmadığı için olmaktadır. Bu konuda dikkat etmenizde fayda var gerekli bilgileri almak için en doğru kaynak adsense politika sayfasına gitmektir.



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.