Header Ads

Instagram’dan Para Kazanma Yolları

Instagram’dan Para Kazanma Yolları

Hemen hemen herkesin kullandığı, gün boyunca belki de içerisin de saatlerini harcadığı Instagram aslında iyi bir şekilde kullanıldığın da çok büyük bir gelir kapısına dönüşebilir, oturduğunuz yerden hiç kalkmadan oldukça rahat bir şekilde para kazanabilirsiniz, peki bunu nasıl yapacaksınız, bu makale de sizleri bunu anlattık. Sizler de hemen bu yolları deneyerek para kazanmaya başlayabilirsiniz. 

Satış Yapmak


Eğer bir satabilecek durumdaysanız, hemen iş yerinizin adına bir butik hesabı açın ve satışlarınızı oradan da yapın, Instagram takipçilerine özel olarak yapacağınız indirim ve benzeri şeylerle daha yüksek miktar da ürün satın.

Ücretli ortaklık yapın

Eğer satabilecek bir ürününüz yoksa, satanlarla anlaşma yapın, bir iş yeri ile anlaşın ve Instagram hesabı açarak ürünlerin fotoğrafını yükleyin, yapmış olduğunuz her satıştan komisyon alın.

Reklam Paylaşın

Yüksek takipçili Instagram hesabı kullanıyorsanız, sizin takipçi sayınızdan az olanlar ile anlaşarak onların reklamını yapabilir ya da büyük şirketlerin ürünlerinin reklamını yapabilirsiniz. Bu yöntem günümüz de en çok kullanılan yöntemdir. Sayfanın büyüklüğüne ve aldığı etkileşim sayısına göre reklam fiyatınızı belirler ve etkileşim sayınız arttıkça reklam fiyatlarını yükseltebilirsiniz.

Hesap Yönetimi

Büyük firmalar hesaplarını iyi bir şekilde yönetecek sosyal medya uzmanına her zaman ihtiyaç duyar, bu işi yaparken yapmanız gerekenler ise oldukça basittir, gelen mesajları cevaplamak, firmanın yeni ürünleri hakkında bilgi verici paylaşımlar yapmak gibi, eğer boş vaktiniz fazlaysa birden fazla şirketle anlaşarak gelirinizi oldukça yukarı çekebilirsiniz.

Hesap Satarak Para Kazanma
 

Sosyal medyayı oldukça iyi bir şekilde kullanıyor ve hesabınızı kısa sürede yüksek takipçi sayısına ulaştırabiliyorsanız bu iş tam size göre, kullandığınız hesabı belli bir takipçi sayısının üstüne çıkardıktan sonra satabilirsiniz. Sattıktan sonra da yeni hesap açarak onu yükseltebilir yine aynı şekilde satabilirsiniz, sürekli tekrar eden bu sistemle çok kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz.

Bu yöntemler Instagram üzerindeki para kazanma yollarından sadece bir kaç tanesi, sizler de rahat bir şekilde para kazanmak istiyorsanız bu yöntemleri deneyebilirsiniz.Instagram’da hızla yükselmek için Zirve Takipçi ile instagramtakipçi satın al hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.