Header Ads

İnstagram videoları için önemli güncelleme yapmayı planlıyor

İnstagram videoları için önemli güncelleme yapmayı planlıyor

İnstagram son zamanlarda yapılan güncellemeler ile sürekli gündeme gelmekteydi. Şimdide yeni bir güncelleme için hazırlıklara başlamış işte yeni video güncellemesi.

İnstagram videoları için önemli güncelleme yapmayı planlıyor

İnstagram'da beğendiğimiz videoları izlerken videoyu baştan başlatmak için sonuna kadar videonun bitmesini bekleriz. Videoyu sonuna kadar beklemek her zaman canımızı sıkmıştır. Bir arkadaşımıza video göstermek için tamamen bitmesini bekler ve öyle gösterirdik.

İnstagram kullanıcılarının bu konuda şikayetlerini dikkate alması ile yeni bir adım atma kararı aldığını düşünüyorum. İnstagram kullanıcıları için önemli video güncellemesi şu anda test ediliyor.

İnstagram videoları için ileri veya geri sarma özelliği test ediliyor.

İnstagram kullanıcılarının bildiği gibi sevdiğimiz videoları ileri veya geri sarma özelliği yok. Birer dakikalık videoların ileri geri sarılmaması kullanıcıların sinirlerini bozucu bir durum. Geçtiğimiz günlerde Jane Wong, Test mühendislik yöntemi ile İnstagram'ın üzerinde çalıştığı yeni özelliği gün yüzüne çıkartmayı başardı. Söz konusu yeni özellikle videoların ileri veya geri sarılma özelliği bulunuyordu.

Yapılacak olan bu özellik ile İnstagramın daha kaliteli ve kullanışlı bir video kalitesine ulaşılacağı düşünülüyor. Twitter üzerinden paylaşılan görüntülerde ileri veya geri sarma özelliği bulunmaktadır. Bunun dışında durdurma özelliği hakkında bir paylaşım yada bilgi bulunmamaktadır.

Haber Kaynağı : https://shiftdelete.net/instagram-videolari-guncelleme

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.