Header Ads

SEO Fiyatları ve SEO Paketleri Hakkında

SEO Fiyatları ve SEO Paketleri Hakkında

Seo fiyatları ve Seo paketleri hakkında bilgileri sizler için derledim. Websitemiz için yararlı olur mu? yada Yararlı olmaz mı işte cevapları.

SEO Fiyatları ve SEO Paketleri Hakkında

Seo fiyatları ve Seo paketleri hakkında internette biraz araştırma yaptım ve sonuçları sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle bilmeniz gerekenlerden birisi ben eskiden sürekli web site yaptığım zamanlar paket alımı yapmaktaydım ve gördüğüm durumları sizlerle paylaşmak istiyorum.

SEO Fiyatları

Seo fiyatları konusunda bilmeniz gereken konu 10TL aldığınız bir paketten kesinlikle büyük şeyler beklemeyin. Web sitenize kapsamlı bir çalışma istiyorsanız ve seo konusunda bir bilgiye veya zamana sahip değilseniz cebinizden ayırmanız gereken aylık tek seferlik değil düzenli olarak 300-1500 TL gibi bir rakam ayırmanız gerekir. 

Fiyat konusunda bunu duyunca eminim gözleriniz açıldı ama paket sistemli seo çalışmaları sitenizin gelişmesinde sürekli benzini biten bir araba gibi olacaktır. Her seferinde sitenizin otoritesini sarsacak ve bu durum da sizin canınızı sıkacak. 

Sürekli farklı seo danışmanlarınızdan aldığınız paket sistemlerde siteniz üzerinde sürekli strateji değişimine sahip olacağı ve danışmanınızın deneyimine göre zarar yada yarar konusunda sürekli zarar görmenizi sağlayacaktır. 

Seo Paketi Neden Zararlı

Seo paketi neden zararlı sebebi genellikle seo paketi satan kişilerde hacklink kullanımı ve eski sistemler olmaktadır. Burada hepsi aynıdır demiyorum işini sürekli geliştiren seo paketi satanlarda var. İşini sürekli güncel yapanlar üzerine sakın alınmasın. 

Genellikle anahtar kelime bazlı çalışırken seo paketlerinde şu tarz sıkıtılar olmaktadır. Aldığınız paketten büyük beklenti içinde olursunuz. En fazla sıralamalarda gözlemlediğim değişim anahtar kelimenizin 30 Vol olması gerekir. 

Genellikle arama kelimesi düşük hani aylık ortalama 100 ile 1B arası aramalar için duruma göre değişiklik gösterir işe yaramaktadır. Ama bundan şu sonucu kesinlikle çıkartmayın ben bir paket alırım iki, üç anahtar kelimede yükselirim ayda siteme 2B kullanıcı gelir iyi olur. Diye düşünmeyin çünkü bu durum hiçte öyle olmayacak. 

Yani kısaca paket sistemlerde evdeki hesap kolay kolay çarşıdakine uymuyor. Bunu bilmenizde yarar var. 

Seo Danışmanlığı Neden Önemli

Seo danışmanlığı neden önemli konusuna gelirsek yazının başında söylediğim gibi siteniz için sürekli çalışan ve sıralamalarda yükselmesini sağlayan biri varsa sitenizin stratejisinde büyük değişimler zaten kapsamlı analiz sırasında hesaplanmıştır. 

Stratejilerde büyük değişim görülmez ve bu sayede sitenizin otoritesinde yani istenilen sıralamaya ulaşıldığı zaman sıralama gerilemesi zorlaşacaktır. Bu durumda sitenizin markalaşması yada sitenizin verimliliğini ciddi açıdan etkileyecektir.

Siz sürekli olarak seo danışmanı değiştirmek istiyorsanız sorun olmaz sonuç olarak site sahibi sizsiniz ve bu birazda ayakkabı seçmek gibi sizin ayağınıza uyan ayakkabıya ulaşana kadar sürekli olarak tak çıkar yapacaksınız ve olan ayakkabıyı bulunca kullanma isteğinde bulunacaksınız. 

Seo Danışmanı ne zaman değiştirilmeli 

Seo danışmanı konusunda bilmeniz gereken bir danışmanla anlaştığınız zaman en az 3 ay onunla çalışmalısınız. Çünkü yaptığı çalışmaların oturması ve verimliliğin alınması için ona zaman tanımalısınız. 

İki, üç günlük bir çalışmadan verimlilik beklemeniz sizin ve danışman içinde zaman kaybı olacaktır. İnternet ortamında çalışmaların sonucu geç alınmaktadır. Bu yüzden ani sıralama değişimleri gözlenmektedir. 

Bazı siteler örneğin : A sitesi bugün bir çalışma yaptı ve siz B sitesi olarak iki gün önce çalışma yaptınız siz ne güzel ilk sıradayım derken A sitesinin çalışması iki gün sonra kendini gösterebilir ve bu durumda sıralamanız bir anda düşüşe geçebilir. 

Seo Fiyatları ve Seo Paketleri Genel Bakış

Genel olarak bu iki başlığa göz atarsak sitenizin hızlı indeks almasını ve yeni olduğunu göz önünde tutarsak seo paketi kullanmanız size zarar vermez ama deneyimli bir seo danışmanı olması gerekir. Bunu sakın unutmayın evin temeli sağlamsa ileride çatıyı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. 

Seo danışmanı konusunda eğer maddi açıdan iyi bir geliriniz yada durumunuz varsa ilk başta deneyimli bir danışman seçip ona projenizi sunup konuyla ilgili ortak bir düşünceye varır ve işe başlarsanız. 

Çok güzel sonuçlar alacağınızı sakın unutmayın çünkü danışmanlar sizin sitenizin bugününü görür ve yarınını hesaplar. Sizden sürekli güncel içerikler üretmenizi eğer üretemiyorsanız size o konuda da yardımcı olurlar. 

Kısacası durum böyle benden tavsiye önemli olan sorulardan birisi siz websitenizi bir iş olarak görüyor musunuz? işte bu sorunun cevabı önemli eğer sorunun cevabı olumsuzsa boşa zaman ve maddi açıdan kayıplar yaşayabilirsiniz. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.