Header Ads

iPhone'da Arama Yönlendirme Yapmak İstiyorsanız - Resimli Anlatım

iPhone'da Arama Yönlendirme Yapmak İstiyorsanız - Resimli Anlatım

iPhone'da arama yönlendirme nasıl yapılır? İstenmeyen numara nasıl engellenir? Merak ettiklerinizi cevapladık.

iPhone'da Arama Yönlendirme Yapmak İstiyorsanız

iPhone'da arama yönlendirme yapmak için ana menüde geziniyor ama bir türlü sonuca ulaşamıyor musunuz?  Endişelenmeyin artık doğru yerde doğru bilgiye ulaştınız. Gün içerisinde sürekli olarak telefonumuz ile zaman geçirmekteyiz. Bazı anlar tuvalete bile giderken yanımıza götürdüğümüz telefonumuzda rahatsız edilmek istemediğimiz anlar olabilir. 

Rahatsız edilmek istemediğimiz yada kimsenin bize ulaşmasını istemediğimiz zamanlarda arama yönlendirme yapmak için ana menüde neler yapmamız gerekir. Bu konuda sizlere yardımcı olacağım ilk olarak telefon menüsünden yapmamız gereken Ayarlar menüsü açalım.

Karşımıza gelen liste içerisinde Telefon menüsüne gelelim. Karşımıza telefon numaramız, Aramaları duyur gibi menüler içerisinde Arama yönlendirme menüsü gelecek ve tıkladığımız zaman sağ üst köşede kayan buton yer alacaktır. 

Buraya tıklayarak karşımıza gelen numara yazma ekranına bize gelen aramaların gitmesini istediğimiz kişinin yada kişilerin numarasını ekleyelim. Artık istediğiniz zaman size gelen aramaları kolaylıkla başka kişiye yönlendirmiş oldunuz. 

iPhone Arama Yönlendirme Yapmak İstiyorsanız


iPhone'da İstenmeyen Numara Nasıl Engellenir?

iPhone'da numara engellemek aslında çok kolaydır. Telefonunuzun ayarlar menüsü içerisinde yer alan Telefon menüsüne tıklayınız. Karşınıza gelen menü içerisinde Engellenenler menüsü yer alacak tıkladığınız zaman karşınıza engellediğiniz numaralar varsa sırasıyla yer alacaktır. 

Yeni bir kişi engellemek istiyorsanız bunun için Yeni Ekle... tıklamanız ve karşınıza gelecek ekrana engellemek istediğiniz numarayı yazmanız yeterli olacaktır.


iPhone'da İstenmeyen Numara Nasıl Engellenir?

2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.