Header Ads

Google Reklam ile Websitenizi Markalaştırın

Google Reklam ile Websitenizi Markalaştırın

Google Reklam ile Websitenizi Markalaştırın

Google reklam kullanımı ile firmanızı veya websitenizin markalaşmasında büyük adımlar atabilirsiniz. Günümüz internet teknolojisinin kullanımının artması ile birçok kullanıcı işlerini telefon,tablet veya bilgisayarları üzerinden halletmektedir. Peki biz bu durumumda internette gezen kullanıcılara ürün veya markamızı nasıl tanıtabiliriz.

Google Adwords yani Google reklam özelliği ile reklamlarımızı görmesini istediğimiz yani bir ürün yada bir paylaşım hakkında ana konu üzerinde ve o kriterlere uygun kullanıcıları adwords üzerinden yapacağımız analizler ile belirleyerek satışlarımızda yada websitemizin geri dönüşümlü kullanıcı kazanmasını sağlayabiliriz. 

Dikkat : Google Adwords müşterilerine kesinlikle kullanıcıları hakkında bilgi sunmamaktadır. Hatta bunu Google Analytic üzerinden analizlerinizi incelerken fark etmiş olabilirsiniz. Kullanıcıları hakkında isim,yaş,boy,ilgi alanı v.b şeyleri müşterilerine sunmamaktadır. Google Adwords bize sadece tahmini bir rakam vermektedir. 

Örneğin : "Google reklam" kelimesi için aylık ortalama arama 10bin - 100bin gibi kesinlikle kullanıcı gizliliğine önem vermektedir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.