Header Ads

Güncel içerikler ile Sitenizin Otoritesini Yükseltin

Güncel içerikler ile Sitenizin Otoritesini Yükseltin

Güncel içerikler ile sitenizin otoritesini yükseltebilirsiniz. Sitenizin sıralamalarda yükselmesi için yapmanız gerekenler.

Güncel içerikler ile Sitenizin Otoritesini Yükseltin

Güncel içerikler nasıl oluşturulur

Güncel içeriklerin oluşturulması her zaman zor ve zaman gerektiren bir durum olmuştur. Ziyaretçilerinizin siteniz içerisinde keyifli zamanlar geçirmesi için indeks yani arama motorlarındaki sayfa sayınızın yüksek olması gerekmektedir.

Bu durumda sitenize nasıl güncel bir duruma getirebilirsiniz? Cevabı çok basit sitenize içerik oluşturmalısınız. Oluşturduğunuz içeriklerin anahtar kelimesini çok iyi belirlemeli ve içeriğinizde anahtar kelimenizi anlatması gerekmektedir.

Son zamanlarda Trendler özelliği ile sitelerin yada kullanıcıların hareketlerini gözlemleyebileceğimiz güzel bir platform oluşturuldu. Google bu özelliğini biz kullanıcıların ilgisini çeken bilgiler olarak düşünebiliriz.

Güncel içerik konusunu bu cümlede anlamış olabilirsiniz. İçerikleriniz güncel ve ziyaretçiler tarafından anlaşılabilir olması sitenizin sıralamalarını etkilediği gibi otoritesini de etkileyecektir. Güncel konuları sürekli takip edemem diyorsanız burada bu konuyla ilgili size şunu önerebilirim.

Google Trendler içerisinde araştırdığımı anahtar kelimeyi aratarak son zamanlardaki kullanıcıların ilgisini buradan öğrenebiliriz. Grafiğe baktığınız zaman bir yükselme görüyorsanız. Arama yaptığınız sorguya kullanıcıların ilgisi var demektir.

Sitenizin organik kullanıcı çekmesi yada ziyaretçi sayınızın artması demek sitenizin verimliliği ve kazancını etkileyecektir.

Güncel içeriklerin zararları

Güncel içerik oluştururken zararlarından birisi eğer bir stratejimiz yoksa sitemizde yaptığımız çalışmada anlık kullanıcı kazancı yaşayacağız ama bu uzun sürmeyecektir. Seçtiğimiz kelimede ilk sırada yer almamız için kesinlikle backlink çalışması yapmamız gerekecektir. 

Çalışmamızı bir anda yapmak bize yine zarar vereceği için çalışmalarımızı zamana yaymamız gerekiyor. Şunu unutmamakta fayda var bugün seçtiğimiz kelime belki iki gün sonra kullanıcılar tarafından ilgi görmeye bilir ama aradan bir ay geçtikten sonra bir daha ilgi görürse eskisi gibi bize ulaşmaları gerekecektir.

Bunun için yaptığınız seo çalışmalarını bugün için değil yarın için değil gelecek için yapmalısınız. Gelecekte otoritesi yüksek ve verimli bir websitesi için bugün yada yarın çok çalışacak olabilirsiniz ama sitenizin ileride çok yararını göreceksiniz.



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.