Header Ads

Anahtar Kelime Aracı ile Anahtar Kelime Ekleme

Anahtar Kelime Aracı ile Anahtar Kelime Ekleme

İçerik üreticilerinin genellikle yaşadıkları sıkıntılar bir anahtar kelime aracı nasıl kullanılır? iki anahtar kelime nasıl eklenir? Öncelikle hangi platform için içerik ürettiğiniz önemlidir. İçerik kaliteniz sizi her zaman rakiplerinizin bir adım önünde olmanızı sağlar.

Anahtar Kelime Aracı

Anahtar kelime aracı konusunda yeni başlayanlar genellikle sıkıntı yaşamaktadır. İnternet üzerinde azda olsa araştırma yaparsanız aslında çok fazla anahtar kelime aracı olduğunu fark edeceksiniz. Genellikle yaygın olarak kullanılan anahtar kelime araçları Adwords,Semrush,Keywords Tools, Ahrefs gibi web site tabanlı uygulamalardır. 

Bunların içerisinde yer alan bazı uygulamalar ücretli bazıları demo kullanımlı bazıları ise tamamen ücretsizdir. Anahtar kelime araçlarının amacı içerik üreticilere kelimeler hakkında arama ve değer verileri sunmasıdır. Oluşturduğunuz içeriğin tahmini olarak sıralamaya bağlı içeriğe gelecek olan trafiği tahmin etmenizi sağlamaktadır. 

Anahtar Kelime Ekleme

İçeriği oluşturduğunuz platforma göre değişiklik göstermektedir. Anahtar kelime kullanımı bir resimde olabilir veya bir etikette de yer alabilir bunun için kesinlikle içeriği ürettiğini platformun algoritması hakkında bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. 

Youtube algoritması genellikle kanalın trend ve para kazanmanın açık olup olmadığına göre anahtar kelime sıralamasında yükseltir. Google SEO konusuna gelirsek içeriğin anahtar kelime bazlı site dışı çalışması etkilemektedir.

Bilmeniz gereken en önemli nokta kesinlikle içeriği ürettiğiniz platform hakkında detaylı bir bilgi almanızdır. Eğer güncel konuları takip etmezseniz spam yada gerileme durumları olabilir. Anahtar kelime üzerine yaptığınız çalışmalar bu sebepten kesinlikle çok önemlidir. Kendinizi güncel tutmanız her zaman iyi olacaktır. Bilgi güçtür paylaştıkça çoğalır.

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.