Header Ads

Oblivion Filmi Konusu Nedir? Oblivion Oyuncuları

Oblivion Filmi Konusu Nedir? Oblivion Oyuncuları

Oblivion Filmi Konusu Nedir? Oblivion Oyuncuları 

Oblivion filmi 2077 yılında geçen bir hikayenin anlatıldığı başrolünde Tom Cruise yer aldığı bir bilim kurgu filmidir. Kıyamet sonrasını konu alan film Oblivion yayınlandığı dönemde dünya çapında büyük yankı yaratmıştır.

"Oblivion filminde macera dolu anlar, askeri yönetimin Jack adında deneyimli bir askeri, insanoğlunun bir zamanlar Dünya diye adlandırdığı terk edilmiş bir gezegene keşif için yollaması ile başlıyor. Tom Cruise, Morgan Freeman, Andrea Riseborough gibi isimlerin rol aldığı Oblivion televizyonda seyircilerle buluşuyor. Oblivion filmi konusu ve oyuncuları haberimzde yer alıyor."

Filmin Konusu

Askeri bir yönetim, Jack adında deneyimli bir askeri, bir zamanlar dünya adı verilen terk edilmiş bir gezegeni keşif için yola çıkması ve insanlığın büyük yok oluştan önce nasıl koşullarda yaşadıklarına dair araştırma yapmaları ve her hangi bir canlı oluşumunun belirtileri var mı diye bakmalarını konu alıyor diyebiliriz.

Jack aldığı görev ile eskiden dünya şimdi ise boş harabe bir gezene gider ve uzaylı canlılar tarafından işgal edildiğini ve gezegende uzaylıların yaşadıklarını fark ederler. Tabi jack bunları araştırırken her zamanki bilim kurgu filmlerinde olan kurallar gibi başına gelmeyen kalmaz. 

Filmin yönetmeni zaten önceki çalışmalarında yaptığı işle kendini çokça söz ettirmiştir. Bu arada önceki çalışması da Tron filmidir tabi kendi çizgi romanından sinemaya uyarladığı söyleniyor ben o konuyu tam olarak bilmesem de.

Oyuncu kadrosu

2013 yılında yapılmış olan Oblivion filmi oyuncuları Tom Cruise, Morgan Freeman ( Bu adamın filmleri güzel olur :) ), Andrea Riseborough, Olga Kurylenko yer almakta benden tavsiye bir bakın derim. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.