Header Ads

Wordpress Woo Destek Yeni Projene Yön Ver

Wordpress Woo Destek  Yeni Projene Yön Ver

Wordpress konusunda kendinizi geliştirmek ve E-Ticaret, Woocommerce konularında yeni bilgiler öğrenmek istiyorsanız o zaman tam adresine ulaştınız.

Wordpress Nedir?

Wordpress genellikle yazılım konusunda çok fazla bilgi gerektirmeden binlerce yazılımcının ücretli veya ücretsiz eklenti, tema ve destelerini sunduğu web site sahibi olmak isteyen arkadaşların yazılım öğrenmeden site sahibi olmalarını hedefleyen özgün bir yazılımdır.

Genellikle kullanıcılar tarafından çok fazla güzel yorumlar alması ve geliştiricilerin oluşabilecek güvenlik açıklarını hızlı bir şekilde geliştirmesi ve tamamen ücretsiz olması ile çokça tercih edilen site alt yapısıdır.

Çok fazla tercih edilmesi sonucu kurumsal firmalarında web sitelerinde çok kullanmasına sebep olmuştur. Bireysel yada Kurumsal firmaların tercih etmesi sonucu yazılım geliştiricileri eklentilerine woocommerce yani e-ticaret eklentilerine'de yer vermeye başlamıştır.

Woodestek hakkında

Genellikle eklentiler tamamen ingilizce yada farklı dillerde olduğu için Türkiye'de ingilizce bilmeyen arkadaşlar eklenti kurulum kullanım gibi konularda sıkıntı yaşamaktadır. Tabi bu durumu ortadan kaldıracak bir projede forumlarda gezinirken fark ettim ve desteklemek istedim.

Woodestek.com üzerinden wordpress ve eklentileri hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Web site tasarımı ve dizayn konusunda beğendiğim bir web sitesi olduğu için gelişmesinde destek göstermek istedim. Sizlerde sitesini ziyaret ederek woocommerce hakkında paylaşımları yada wordpress hakkında merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilirsiniz.



2 yorum:

  1. Desteğinizden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Blog yazmak konusunda sizlerede başarılar diliyoruz.

    Woodestek | Destek Portalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli değil Başarılarınızın devamını dilerim :) - Bilgi Güçtür Paylaştıkça Çoğalır.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.