Header Ads

Keywords Ne Demek? - Anahtar Kelime Tercihleri

Keywords Ne Demek? - Anahtar Kelime Tercihleri

Keywords Ne Demek? - Anahtar Kelime Tercihleri

Keywords yani Türkçe karşılığı "Anahtar Kelimeler" web site ve arama motoru üzerinde etkili seo teknikleri için çalışanların dikkat ettiği ve önemsediği bir terimdir. Arama motorlarında içeriğin istenilen ziyaretçiye gitmesindeki en önemli etkenlerden birisidir. 

Web sitenizin kaliteli içeriği olması arama motorları tarafından organik ziyaretçi çekmenizi sağlamaktadır. Arama motorlarının web siteniz hakkında bilgi alabilmesi ve sizin doğru dizine eklemesi içinde en önemli etkenlerden biriside içeriğe uygun doğru anahtar kelimeler yani keywords seçimidir. 

Doğru anahtar kelimeleri oluşturmak için içeriğinizi analiz etmeli ve önemli noktaları kullanıcılara belirtmelisiniz. İçeriğinizi anlatan anahtar kelimeleri seçmeniz web siteniz ve ziyaretçiler için çok önemli bir noktadır. 

Anahtar kelimelerinizi seçerken yada planlarken hata yapıyor yada nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız. Üzülmeyin Google bunun için güzel bir araç webmasterlara sunmaktadır ücretsiz olduğu için hemen hemen herkes tarafından kullanılmaktadır. 

Google Adwords ile istediğiniz bir kelime hakkında bilgi alabilir. Eğer yazdığınız anahtar kelimenin dışında kelimeler hakkında fikir almak istiyorsanız. Size yazdığınız anahtar kelimelerin farklı anlamlardaki kelimeleri yada kullanıcı eğilimlerine göre fikirleri sunmaktadır. 


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.