Header Ads

Adsense Özelliği Aktif Etti Artık Kazançlar Yükselecek

Adsense Özelliği Aktif Etti Artık Kazançlar Yükselecek

Adsense Özelliği Aktif Etti Artık Kazançlar Yükselecek

Adsense bu özelliğini aktif etmesi ile kazançlar üzerinde artış gerçekleşti. Bir çok webmaster bu konuda artık çok mutlular. İnternet sitelerinin reklam eklemelerinde yada reklam boyutlarını tasarıma uygun hazırlaması her zaman zordu bir durum olmuştur.

Ama artık bu özellik ile tasarıma uygun reklamlar görünecek ve kazançlarda artışlar söz konusu olacak. Peki bu özelliği nasıl kullanabiliriz internet sitemizden yüksek miktarlarda kazançlar elde etmemiz nasıl olacak?

Adsense bildiğiniz gibi web sitelerine içerik üreten webmasterlar için sitelerinden kazanç sağlamasını hedefleyen bir özeliktir. İnternet siteniz üzerinden belirli bir içerik sayısı ve verimlilik sonucundan adsense kullanımına hak kazanırsınız.

Genellikle yeni başlayan arkadaşlar internet sitelerini adsense onaylatamazlar bu yüzdende forumlarda neden onaylanmadı gibi sorular konular açılmaktadır. Adsense üzerinden sitenizi onaylandıysa bir sıkıntı daha gerçekleşiyor oda nasıl reklam eklemeliyim? Hangi reklamlar daha çok para kazandırır? yada Reklamları nereye koyarsam daha güzel kazanç elde ederim? gibi sorularınız kesinlikle bu özellik ile artık cevabını buldu.

İşte size Google otomatik reklamlar için Google yardım dokümanı:

  • Harika içerikler oluşturmaya odaklanmanızı sağlarlar. Otomatik reklamlar, reklamlarınızı sizin yerinize otomatik olarak yerleştirir ve optimize eder. Dolayısıyla, bu işlemlere zaman harcamak zorunda kalmazsınız.
  • Potansiyel olarak gelirinizi artırırlar. Otomatik reklamlar sayfalarınızı analiz eder ve düzeninizi, içeriğinizi ve mevcut Google reklamlarınızı temel alarak, reklamların gösterilmesi için yeni yerler bulur.
  • Kullanımı kolaydır. Otomatik reklamları göstermek istediğiniz her sayfaya aynı kod parçasını yalnızca bir kez yerleştirirsiniz. Gerisini Google halleder.
Artık web siteleriniz üzerinden yüksek kazançlar sağlayabilirsiniz. Bu özellik hakkında fikirlerinizi yorumlarda belirtirseniz sevinirim.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.