Header Ads

Google SEO'da ilk sırada yer almak için bunu kesinlikle bilmeniz gerekir.

Google SEO'da ilk sırada yer almak için bunu kesinlikle bilmeniz gerekir.

Google SEO konusunda ilk sırada yer almanızı sağlayan önemli bir çalışmadır. Yaptığınız çalışmalar websitenizin ilk sıralarda çıkmasını sağlayabilir. Çalışmalarınızın sonucu olarak ziyaretçi sayınızda ciddi artışlar görünmektedir.

Google SEO çalışmalarınızda bilmeniz gereken

Google SEO çalışmalar websitenizin gelişmesinde en önemli kısmı sağlamaktadır. Yaptığınız çalışmalar sonucunda geniş kitlelere ulaşabilir ve websitenizdeki aktifliği yükseltebilirsiniz. Ama bilmeniz gereken önemli konulardan birisi kesinlikle siz websitenizi yönetiyorsunuz Google yönetmiyorsunuz.

Yaptığınız çalışmalarda site içi yada site dışı link çalışması yapabilirsiniz. Bunlar SEO için önemli etkenlerden birisidir. Dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta websitenizi yükseltmek için arama motorlarını manipüle etmemeniz olacaktır.

Arama motorları size katı kurallar sunmamaktadır. Günlük arama motorlarına girilen içerik sayısı her zaman artmakta ve geçmişteki içeriklerde sürekli taranmaktadır. Yaptığınız manipülasyon çalışmaları sitenize ilerleyen zamanlarda spam sorunları ile karşı karşıya kalmanızı sağlayacağı bir gerçektir.

Manipülasyon işlemi sitenize dışarıdan gelen bağlantıların hızlı artması yada anahtar kelimenize bağlı olarak yapılan bir çalışmadır. Çalışmalarınızın arama motorları tarafından güvenilen siteler üzerinde yapılması sitenizin güvenilirliğini arttırdığı gibi içeriklerinde sıralamalarda hızlı yükselmesine sebep olacaktır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.