Header Ads

Ücretsiz site nasıl oluşturulur?

Ücretsiz site nasıl oluşturulur?

Ücretsiz site oluşturmak istiyorsanız yada projelerinizi ücretsiz olarak test etmek istiyorsanız. Sizin için verimli bir çok web site ve uygulamayı listeledik. Bu özellikleri kullanarak kurulu platformlar ve hostingler hakkında bilgilere sahip olabilirsiniz.

Blogger

Blogger Google tarafından kişisel web sitelerimizin olması amacıyla oluşturulmuş bir projedir. Blogger ve Günümüzde Blog yazarlığı büyük bir ilgi görmektedir. Ücretsiz olması ve basit arayüzü ile kodlama bilmenize gerek kalmadan internet sitenizin olmasını sağlayabilirsiniz. 
Web site : https://www.blogger.com/

Wordpress

Wordpress 2003 tarihinde başlanılmış olan bir projedir. Bir grup yazılımcının bir araya gelerek oluşturdukları proje ile günümüze kadar büyük bir ilgi görmüştür. Basit arayüzü ile kullanıcıların kodlama bilmese bile web sitelerinde istedikleri düzenlemeleri yapmalarını sağlamaktadır. Dünyanın bir çok yerinden yazılım geliştiricilerinin eklenti, tema paylaşımları ile istediğiniz arayüzüne ulaşmanız çok kolay olacaktır. Dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta wordpress içerisindeki eklentilerin bazıları ücretsiz olduğu gibi ücretli eklentiler ve temalarda bulunmaktadır. 
Web site : https://tr.wordpress.com

Joomla

Joomla 2005 tarihinden başlanılmış bir projedir. Genellikle wordpress,Blogger gibi büyük bir kitle tarafından tercih edilmesede listemizde yer alacak kadar önemlidir. Basit bir arayüze sahip olması ile kullanıcıların tercih etmesi için önemli bir altyapıya sahiptir. 
Web site : https://launch.joomla.org/

Ücretsiz site oluştururken nelere dikkat etmeliyiz?

Ücretsiz site oluştururken dikkat etmemiz gereken önemli noktalar bulunmaktadır. Listemizde yer alan yazılımlar sitenizdeki bilgi kaybı,hız,yazılımsal sorunlar gibi gibi durumları olmadan kullanmanızı ve içerikleri paylaşmanızı sağlayacaktır. Kullanıcı güvenliği yüksektir bu yüzden mail,kullanıcı adı,şifre gibi bilgilerinizi üçüncü bir şahıs tarafından bilinmemesine dikkat etmeniz gerekmektedir. 


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.