Header Ads

Sözlükler siteniz için neden önemlidir

Sözlükler siteniz için neden önemlidir

İnternet sitenizi geniş kitlelere ulaştırmak için önemli olan noktalardan biriside kesinlikle farklı platformlardaki bilinirliğini arttırmanız gerekmektedir. Sitenizin diğer platformlarda bilinirliğini arttırmanızda DA/PA değerlerinin yükselmesine de sebep olacaktır.



İlk olarak yapmanız gereken sitenizin bulunduğu kategorideki diğer sitelerin nasıl bir çalışma izlediğini analiz etmeniz gerekmektedir. Analizler sonucunda onların sözlük platformlarında nasıl bir davranış yöntemini tercih ettiğini öğrenmelisiniz. Örneğin bir “kedi” sitesi sözlüklerde hangi kategori yada hastaglari kullandıklarını not alın ve bu analiz sonucunda eksiklerini çıkartmanız sizin için daha verimli olabilir. Örneğin “kedi” kategorisinde paylaşımda bulunmuş olan bir web site eksikleri arasında belki “cinslerini,hastalıklarını” yazmamış olabilir. Bu durum sizin için avantaj olacağı için kesinlikle bunu gerçekleştirmeniz belki onun yazısının “100” görüntülenmesine göre siz bu dezavantajı avantaj olarak değiştirerek “200” görüntülenme sağlayabileceksiniz.

Sözlüklerin Önemi

Sözlük sitelerinin önemli olmasının sebebi kullanıcılarla anında etki alabildiğiniz için sitenizin eksiklerini yada görünüşü hakkında bir bilgiye anında ulaşabilirsiniz. Eksiklerini bu sayede görebilir ve projenizi eskisinden daha iyi bir noktaya getirebilirsiniz.

Sözlük siteleri

http://www.incisozluk.com.tr/
http://www.eksisozluk.com/
https://www.uludagsozluk.com/

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.