Header Ads

Adsense gelirleri yükseltmek için ingilizce site açmak

İnternet sitenizdeki gelirleri yükselmek için İngilizce site açmak neden önemlidir?

Web siteniz ile gelir elde etmeniz günümüzde kolay görünse de çok zorlaşmaya başladı sebebi ise adwords yada diğer reklam alanlarının ülkemizdeki kullanımlarının biraz daha gecikmesi ile olmaktadır. Adsense kullanan arkadaşlar genellikle kazançlarının düşük olmasından şikayetçi olmaktalar. Bunun birçok sebebi var öncelikle biraz konuyu inceleyelim.



İnternet sitemin gelirlerini yükseltmek için ne yapmalıyım.

Öncelikle sitenizin kategorisinin arama ve reklam oranına bakmamız gerekmekte bunun için adwords güzel bir araç olabilir. Arama hacmini ve min/max reklam değerlerini analiz etmeliyiz. Sonraki işlem ise kişilerin kategorinize reklam verip vermediğidir. Bunu anlamak için de arama motoruna kategorinizi yazmanız yeterli olacaktır. Eğer karşınıza reklam linkleri geliyor ise kazanç sağlaya bilirsiniz.

İnternet sitemin İngilizce olması neden avantajlı

Bu kısımda yapmanız gereken önemli bir nokta kesinlikle İngilizceye hakim olmanızdır. Eğer İngilizceye hakimseniz şimdi bakış açımızda ufak bir değişiklik yapacağız. Adwords kullanıcılarının çoğunluk oranı yabancı kullanıcıdan oluşmakta yani size kazanç sağlayacak sürekli bir çok kişi demek yanlış olmaz. Tabi doların artması ile de kazançlarınızı düşünürsek kesinlikle yükselecektir. Türkiye’ye göre yabancıların adwords reklam verme oranı yüksek olduğu için yabancı ziyaretçi kitleniz yükselmesi ile gösterim ve tıklama kazançlarınızda bir o kadar artış sağlayacaktır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.