Header Ads

İnstagram takipçi ve site için önemi

İnstagram takipçi ve site için önemi

İnstagram takipçi sitenizin trafiğini yükseltmekte büyük bir rol oynamaktadır. İlk olarak sosyal medyanın site trafiğindeki etkisini size anlatalım. Genellikle kullanıcılar zamanlarının çoğunu sosyal medya üzerinden gerçekleştirmektedir. Hatta sizde gün içinde 3-4 saatinizi sosyal medyada geçirmektesiniz. Bu demek oluyor ki ziyaretçilerinizi artık sosyal medya aracılığı ile sitenize çekebilirsiniz.



Siteme nasıl ziyaretçi çekebilirim?

İlk olarak sitenize özel bir instagram hesabı açmanız gerekmektedir. Açtığını instagram hesabında açıklama kısmına sitenizi ve gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra geriye yapılması gereken düzenli paylaşımlar hazırlamaktır.
Paylaşımlarınızda kesinlikle dikkat etmeniz gereken kısımlardan biriside sitenizin kullanıcı kitlesini iyi analiz etmeniz gerekmektedir. Bu konuda size “hashtag” yardımcı olacak. Mesela sitenizdeki paylaşımlar “kedi” ile alakalı ise “hashtag” seçimleriniz “kedi” ile ilgilenen kişilerin paylaştığı “hashtag”lar olması iyi olacaktır.
Sosyal medyayı verimli ve stratejik bir şekilde kullanırsanız kesinlikle ilerleyen dönemlerde sitenizdeki ziyaretçi yoğunluğunu fark edebilirsiniz. İnstagram takipçi sayınızda bu şekilde yükselmeye ve geri dönüşümlü kullanıcıya sahip bir web siteniz olacaktır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.