Header Ads

Güvenilir Vpn Programları

Güvenilir Vpn Programları - Web Fix Online

Güvenilir Vpn Programları

Çeşitli yasaklardan veya daha güvenli olması için vpn programları ve vpn uygulamaları kurmak ve kullanmak zorunda kalıyoruz. Piyasada bir çok ücretli ve ücretsiz şekilde sunulan ve satılan vpn programları bulunuyor. Bunları kullanırken de kendimizi güvende hissetmek istiyoruz. Öncelikle vpn tanımını yaptıktan sonra, güvenilir vpn programları hakkında inceleme yapabiliriz.

Vpn Nedir Ve Ne İşe Yarar?

VPN, açılımı virtual private network yani sanal özel ağ anlamına gelmektedir. Çok eski yıllardan beri hayatımızda olan bir teknolojidir. Temel görevi, aslında sanal bir özel ağa dahil olmanızı sağlamak olsa da günümüzde daha çok gizlilik için kullanılmaktadır. Bir vpn üzerinden internete çıkış yaptığınızda, kendi gerçek ip adresiniz gizlenir ve internete giriş yaptığınızda vpn ağı üzerinden çıkmaya başlarsınız. Böylece, gerçek ip adresiniz gizlendiği için de kendinizi daha güvende hissedersiniz. Peki piyasada bulunan en güvenilir vpn programları nelerdir? Hangi vpn programlarını güvenli ve huzurla kullanabiliriz?

Güvenilir Vpn Programları Nelerdir?

Vpn programları, genel olarak, Windows işletim sistemlerinde, Linux ve Unix dağıtımlarında ve mobil işletim sistemlerinde çalışırlar. Masaüstü işletim sistemlerinin içinde, vpn servislerine bağlanmak için varsayılan olarak gelen istemci de bulunmaktadır. Sadece vpn servislerini kullanmak için bilgilerini alıp girmeniz gerekecektir. En iyi vpn servisi sunan servisler ise şu şekildedir;
1-Surfshark
Surfshark VPN servisi, Windows işletim sistemlerinde, Linux dağıtımlarında, Mac bilgisayarlarda ve mobil işletim sistemlerinde de çalışmaktadır. En çok kullanılan VPN servislerinden olan Surfshark, 63 ülke üzerinden internete çıkmanıza izin verir. Toplam 1700 sunucusu olan bu servisin, fiyatları da makul seviyededir. Fakat Netflix, Youtube, Amazon Prime gibi servislere, Surfshark üzerinden erişmeniz sınırlandırılmıştır.
2-Hotspot Shield
Ücretli ve ücretsiz versiyonları bulunan bu servis ise, çok kullanılan diğer bir vpn servislerinden bir tanesi. 45 günlük deneme süresi de sunan Hotspot Shield düşük ücretleri ile de oldukça dikkat çekiyor.  Güvenilir vpn programları arasında bulunan servis, mobil uygulamalar da en popüler olan yazılımlardan bir tanesi.
3-Cloudflare 1.1.1.1
Cloudflare daha çok firewall ve güvenlik konusunda hizmetler sunan bir firma. Özellikle, internet üzerindeki saldırıları püskürtmesiyle meşhur bir yer. 1.1.1.1 servisi ise güvenli bir vpn hizmeti sunuyor. Oldukça hızlı çalışan bu servisin, ücretli ve ücretsiz versiyonu bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.