Header Ads

SEO 2020 Teknikleri ile Yapılan Çalışma

SEO 2020 Teknikleri ile Yapılan Çalışma - Web Fix Online
SEO 2020 Teknikleri ile Yapılan Çalışma ve Sonuçlarını artık görebilirsiniz.

Web Fix Online ile SEO Tekniklerini Denedik


SEO çalışmaları internet siteleri için önemlidir. Bunu bildiğimiz için size bu çalışmada yaptıklarımızı anlatıyorum. Bireysel SEO çalışmaları ile internet sitelerinizin daha verimli olmasını sağlayabilirsiniz.


İnternet siteleri bir çok kişi tarafından kullanılmaktadır. Arama motorları internet sitemizin bir çok kişiye ulaşmasına yardımcı kaynaklardır. Webmaster'lar kitleyi genişletmek için yenilikler oluşturmalarının dışında sitelerinin SEO çalışmalarını sürekli olarak takip etmektedirler. İnternet sitelerinin yapılan çalışmalar ile sıralamalarda yükselmeleri ve bu sayede bir çok kişi tarafından sitelerine ulaşılması kazançlarını da etkileyecektir.


Web Fix Online Nasıl gelişiyor.


Web Fix Online, sürekli olarak yaptığı seo çalışmaları sonucunda doğru bireysel seo tekniğine nasıl ulaştı sizlere bunu anlatacağım. Belli maddeler altında bu konuda yaptığım çalışmanın sonucunu ve verimliliğini göstereceğim.


Verimli SEO Teknikleri Nedir?


SEO Teknikleri denildiği zaman akla ilk gelen forumlarda yer alan seo paketleri olacaktır. Ben piyasada yer alan bütün paketleri inceledim. Fiyatlarına göre verilen performansı gereksiz bulduğum ve kendim yapabileceğimi düşündüğüm için bir blog sayfası oluşturdum. Bu sırada çok fazla SEO Tekniği gördüm ve bunları sizlere anlatacağım.


Web sitenizi tanımanız gerekiyor. Kendinize bir adet ana kategori bulmalısınız. Yaptığınız araştırmalarda Adwords veya arama motorlarını anahtar kelimelerinin arama değerlendirmeleri yapan bir prlatfrom veya bir program üzerinden sitenize gelebilecek potansiyel kullanıcıyı hesaplamanız gerekmektedir.


Anahtar kelimeniz "Seo Hizmeti" olabilir. Kelimeyi Google Adwords üzerinden izlediğimiz zaman bize kelime hakkında aylık ortalama arama hakkında bilgi vermektedir. Seo hizmeti kelimesi yazımızı yazarken "1 B - 10 B" arası potansiyel kullanıcıya ulaşabileceğimizi söylemektedir. Bu sayıda bir kullanıcı eğer birinci sırada olursak sitemizin trafiğinde ciddi artışlara sebep olabileceğini belirtmektedir.


"Seo Hizmeti" kelimesinde yaptığımız araştırma şu an burada bitmiyor. Bunu daha verimli bir hale getirmemiz gerekmekte ama bunu nasıl yapabilirim? Şimdi Anahtar kelimemizi Google üzerinde aratalım ve sonuçlarını gözlemleyelim. Bu sonuçlar bize aslında bir anahtar kelime için neler gerekli olduğunu belirtecektir.


Anahtar kelimede konum özelliği olduğunu fark ediyoruz. Google size anahtar kelime ile ilgili firmaların olduğunu ve daha verimli sonuçlar alabilmeniz için sizden konum bilgisini almak istiyor. Bu demek oluyor ki eğer firma olarak yer alırsak yerel seo ile potansitel kullanıcıyı daha verimli bir hale getirebiliriz. Bunun için web sitemizde ve içeriklerde konum özelliğini aktif etmemiz gerekmektedir. Asıl kullanıcıya ulaşmak için bize bu çok iyi bir etkileşim sunacaktır.


Genellikle kullanıcılar bu anahtar kelimeden sonra alternatif olarak "Seo hizmeti fiyatları , seo paketi , seo hizmeti nedir" gibi anahtar kelimelere yöneldiği gözlemlenmektedir. Bu bize bir avantaj sağlayabilir. Şimdi bu kelimeler sitemizdeki içerik sayısının artmasına sebep olacaktır. Seçtiğimiz anahtar kelime dışında kullanıcıların isteğine bağlı anahtar kelimelerde içerik oluşturarak kullanıcıya o alternatif anahtar kelimelerinden ulaşarak site içi yönlendirme ile asıl kelimeye getirmemiz daha kolay olabilir.


Alternatif kelimeler seo çalışmalarında etkili sonuçlar verebilir. Bu çalışmalarda sitenizin bir anahtar kelimede birden farkla bağlantısı olmasını sağlar ve sitenizin sürekli ziyaretçi çekmesine sebep olacaktır.


Seo ve Backlink çalışmalarının önemi


Seo çalışmalarının en önemli noktalarından birisi de kesinlikle backlink çalışmasıdır. İnternet sitelerinin bir çok web site ve uygulamadan bağlantı çekmesi sitenin otoritesini arttıracaktır. Bu konuda dikkat etmeniz gereken bir çok nokta var. Örneğin sitenize gelen bağlantıların kalitesi ve nasıl bir bağlantı geldiğidir. Bağlantının geldiği içeriğin site içeriği ile alakalı olması gerektiği gibi dikkat gerektiren ve detaylı çalışma gerektiren durumlar söz konusudur.


Genellikle bir çok kullanıcı bu konuda özen göstermez veya dikkat etmez. Bağlantı gelsin de nasıl gelirse gelsin gibi düşünceler vardır. Bu konu sitenize zarar verebilir bunu unutmamanız gerekmektedir.

Backlink Bağlantıları Nasıl oluşturulmalıdır.


Backlink bağlantıları oluşturulurken dikkat etmemiz gereken noktalardan biriside seçilen anahtar kelimeye uygun sıralamayı analiz etmekten geçer. Seçtiğimi anahtar kelimenin sıralamasını inceleyip sıralamada yer alan sitelerin o anahtar kelime için çektikleri backlinkleri belirlememiz gerekmektedir. Piyasada bununla ilgili ücretli veya ücretsiz bir çok platform bulunmaktadır.


Backlink incelemelerini yaptığım için burada belirtmek istemiyorum. Sayfanın içerisinde çok fazla link bulundurmak istemediğim için bunları sizin denemeniz ve gözlemlemeniz olayı daha iyi anlamanızı sağlayacak.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.