Header Ads

Reddit ve web sitesi için bağlantı oluşturma

Reddit ve web sitesi için bağlantı oluşturma

Reddit üzerinden web siteniz için sağlıklı bir bağlantı nasıl oluşturulur. Web site bağlantısında dikkat etmemiz gereken noktalar nedir? gibi bilgileri sizlere görseller ile anlatacağım. Öncelikle bu yazıyı baştan aşağı okumanız sizin için çok iyi olur. 

İnternet siteleri arasında bağlantı yapmanız sitenizin sıralamalarında ve "DA/PA" değerlerinde yükselmelere sebep olur. "DA/PA" değerlerinin yüksek olması sitenizin parasal değerinin yükselmesini sağlar ve girdiğiniz içeriklerin hızlı "index" olmasına sebep olur. 

NOT: içerikte yer alan görsellerin hepsi bana aittir. Reddit üzerinde değişim yada güncelleme olmuş olabilir. Görseller eski olursa yorumlarda belirtmeniz yeterli olur.

Reddit Giriş

Reddit sitesine giriş sağlıyoruz. Girdiğimizde karşımıza gelecek olan sayfa aşağıdaki görselde ki gibi olacaktır. 
Reddit ve web sitesi için bağlantı oluşturma

Yukarıda bulunan "Navbar" yani menüde sağ tarafta kalan "Log In, Sing Up" butonlarından "Sing Up" tıklıyoruz. 
Reddit ve web sitesi için bağlantı oluşturma

Karşımıza bir ekran gelecek ve bu ekran içerisinde bizden mail adresimizi isteyecektir. Bu kısma mail adresimizi yazarak "Next" butonuna tıklıyoruz ve bizden "Kullanıcı Adı, Kullanıcı Şifre" istiyor. Gerekli bilgileri girdikten sonra tekrardan "Next" butonuna tıklıyoruz ve bu sefer karşımıza gelen bilgi ekranında bize belli kategorilerde takip takip edebileceğimiz konuları göstermekte istersek takip edebiliriz. Kayıt işlemini bitirmek için bilgi ekranında sağ alt köşede bulunan "Sing Up" butonuna tıklıyoruz. 

Artık kayıt işlemimiz bitti şimdi web sitemiz için bağlantı nasıl alırız onu göstereceğim. Kayıt işlemi ve diğer işlemler bittikten sonra karşımıza gelecek olan ana sayfa alt taraftaki gibi olacaktır. 
Reddit ve web sitesi için bağlantı oluşturma

Sol tarafta bulunan menü içerisinde "Create Post" butonuna tıklıyoruz. Bizi bir sayfaya yönlendirecek ve karşımıza gelen sayfa aşağıdaki gibi olacaktır. 
Reddit ve web sitesi için bağlantı oluşturma

Burda yapmamız gereken kısım "Choose a community" kısmından paylaşım yapmak istediğimiz yeri seçiyoruz. Bu işlemi yaptıktan sonra ise hemen alt tarafında bulunan "Tab" menüsünde karşımıza üç tane bilgi verilmektedir. Sitemize bağlantı sağlamak için "Link" yazan butona tıklıyoruz. 
Reddit ve web sitesi için bağlantı oluşturma

Burda yapmamız gereken "URL" yazan kısma web sitemizin yada içeriğimizin linkini yapıştırmak olacaktır. Reddit otomatik olarak bağlantının başlığını çekecektir. İki, üç saniye içinde bağlantı başlığını yukarıda görebilirsiniz. Son olarak yapmanız gereken "Post" butonuna tıklamanız olacaktır. 

Reddit Bağlantı site için önemli mi?

Reddit üzerinden sitenize bağlantı oluşturmanız sitenizin içeriklerine başka insanların ulaşmasını kolaylaştıracaktır. Bunun dışında ise sitenizin yeni bir içerik girildiği zaman arama motorları tarafından hızlı "İndex" almasını sağlayacaktır. Bu şekilde içeriklerinizde girdiğiniz anahtar kelimelerde sıralamanızı yükseltebilirsiniz. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.