Header Ads

Web Sitesi içerikleri Nasıl Yazılır? Ziyaretçi Sayınızı Arttırın

Web Sitesi içerikleri  Nasıl Yazılır? Ziyaretçi Sayınızı Arttırın - Web Fix Online

Web sitesi içerikleri ile dikkat çekmelidir. Yeni ziyaretçilerini organik trafik üzerinden çekmek istiyorsanız içeriklerde nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini sizlere anlatacağım.

Web Sitesi içerikleri  Nasıl Yazılır? Ziyaretçi Sayınızı Arttırın

Web sitesi içerikleri her zaman önemli olmuştur. Kullanıcıların sitenizi beğenmesi ve zaman geçirmesi için site içeriğinin kaliteli ve anlaşılabilir olması her zaman önemlidir. Günümüzde bir çok web sitenin yazar ekibi bulunmaktadır. 

Web sitesi her zaman güncel olması ile sosyal medya üzerindeki paylaşımlarında artışlar ve anlık ziyaretçi trafiğinde farklılıklar olacaktır. Yeni başlayan arkadaşların genellikle yaşadığı sorunlardan birisi web sitesi içeriklerindeki yaptıkları hatalardır. 

Web site trafiğinin hızlı artması veya doğru kişilere ulaşması için önemli olan noktaları sizler için belirli başlıklar halinde anlatacağım. Bu sayede sitenizde zamanla oluşacak ziyaretçi artışını görebilirsiniz.

Hizmet Siteleri


Hizmet sitelerinin içeriklerinde kullanıcılara bir veya birden çok konu üzerinde yapılan çalışmaları anlatmaktadır. Örneğin bir "seo hizmeti" veriyorsunuz. Kullanıcıların dikkatini çekmek için hizmetinizi anlatan yazılarda dikkat çeken başlıklar kullanmalısınız.

Kullanıcıların sizden hizmet almalarını sağlayacak olan kısa ve net bilgiler bulunmalı başlığınızda. Yaptığınız seo hizmeti genel bir kitleye yönelikse başlığınız örneğin "Seo ile ilk sırada yer almanız artık çok kolay" gibi olabilir. 

Yaptığınız çalışma eğer bir bölgeyi veya belli bir kısıtlamayı belirtiyorsa başlığınız örneğin "İstanbul'da bölgesel seo çalışmamız ile ilk sırada yer alabilirsiniz" veya "Sadece Dofollow Backlink ile ilk sıralarda yerinizi alabilirsiniz." gibi başlıklara kullanarak hizmetiniz hakkında kullanıcılara bilgi verebilirsiniz.

İçeriklerin oluşturma sürecinde kullanıcılara hizmet hakkında bilgileri detaylandırabilirsiniz. Bu sayede sizden veya sizin ile hizmet sahibi olacak kişilere konu hakkında bilgi almalarına yardımcı olursunuz. 
  • Konuları Detaylı Anlatın
  • Resimler ve Videolar ile Konuyu Destekleyin
  • Ziyaretçilerin merak ettiği veya sorduğu sorulara konu içinde yer verin
Hizmet sektörü kullanıcıların doğru bilgi alabilmesi ve dikkatini çekebilmesi ile ilerlemektedir. Doğru kullanıcıyı bulmanız için başlıkların ve içeriklerin her zaman detaylı ve herkes tarafından anlaşılabilir olması önemlidir.


Blog Siteleri


Blog siteleri genellikle kişilerin istekleri doğrultusunda içerikler ile ilerlemektedir. Farklı bir çok konuda site içerisinde yer alabilir belli bir konuda'da ilerleyebilir. Bu durumlarda ziyaretçilerinize sunacağınız içeriklerde uzun başlıklar kullanmanızda sorun olmaz. 

Uzun başlıklarda dikkat etmeniz gereken noktalardan birisi başlık karakter sayısını fazla abartmamalıyız. İçerik başlıkları arama motorları tarafından görüneceği için uzun olması başlığın etkisini azaltacaktır. 

Başlıkların önemli olmasın sebebi ziyaretçilerin web siteniz ile karşılaştıkları ilk nokta olmasıdır. Kararlı ve dikkat çeken bir başlık her zaman sitenize ziyaretçi gelmesini sağlayabilir. Konu veya içerik üretirken belirlediğiniz konu ile ilgili arama motorlarında arama yapmanız karşınıza çıkan başlıklardan size nasıl bir başlık yazmanız gerektiğini kullanıcıların hangi başlıklara dikkat ettiğini öğrenmenizi sağlayacaktır.

Genel

Web sitesi içerikleri her zaman önemli olmuştur. İçeriklerin ziyaretçilere bilgiler sunması ve organik trafiğinizin artması ile sitenizin sıralamalarda yükselmesi her zaman etkili bir çalışma gerektirmiştir. Bu konuda dikkat etmelisiniz. 

İçerikleri önceden araştırmalı ve konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmalısınız. Bu sayede sitenizin otoritesi ve markalaşması daha kolay olacaktır. Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.