Header Ads

Google ilk sayfa garantili seo çalışması [Çözüldü]

Google ilk sayfa garantili seo çalışması [Çözüldü] - Web Fix Online

Google ilk sayfa garantili seo çalışmasını sizler ile paylaşıyorum. Seo konusunda en iyi hazır web sitesi konumuna ulaşmak için artık zorluk çekmeyeceksiniz.

Google ilk sayfa garantili seo çalışması

Siteyi Google da üst sıralara çıkartmak her zaman zor bir iş olmuştur. Genellikle bu konuda çok fazla bilgi ve konu yer almaktadır. Zaman geçtikçe bazı bilgilerin eskimesi veya yetersizliği sebebiyle geliştirilen algoritmaların da bu konuda etkileri var tabi seo sıralamaları her geçen gün rekabetin artması ile Google ilk sayfa garantisi de zor olmaya başlamıştır. 

Sizlere bugün web sitesi nasıl ilk sıralara ulaştırılır ve bu ilk sıraların sizler için ne gibi bir faydası olduğunu belirli başlıklar içerisinde anlatacağım. 

Kullanıcı için içerik üret Google için değil ! - Web Fix Online

Kullanıcı için içerik üret Google için değil ! 

Kullanıcılar sitenize arama motorları üzerinden gelmektedir. Bu sayede organik kullanıcı sayınız artmaktadır. Duruma böyle bakıldığı zaman sitemize ürettiğimiz içerikleri Google için üretmemiz gerektiği gibi bir mantık oluşuyor bu yanlış bir düşüncedir. 

Sitenizin arama motorlarında ilk sıralarda yer alması belli bir seo çalışması ile gerçekleşmektedir. Sizin ilk sırada kalıcı olmanız ve web sitesi sıralamasının etkilenmemesi için arama motorlarından önce kullanıcılara yönelik içerikler üretilmesi gerektiğidir. 

Kullanıcılar sitenizdeki içeriğin öncelikle başlığından etkilenir sonrasında açıklamasından ve sıralamadaki diğer internet sitelerini inceledikten veya gözden geçirdikten sonra sizin sitenize yönelir. 

Bu çalışmaya örnek vermek gerekirse bir pazar alanı düşünelim. Kullanıcılar pazarda gezinirken meyvelere ve sebzelere bazende elbiselere bakmaktadırlar. Pazarcılar dikkat çekmek ve ürünlerine dikkat çekmek için ilk zamanlarda sadece ürünlerinin isimlerini bağırırken sonrasında zamanla bu durum güzel sözlere ve dikkat çekici başlıklara dönüşmüştür. 

Seo için kullanıcının dikkatini çekmek ve ona uygun içerikler üretmek her zaman Google için büyük bir öneme sahiptir. Eğer sitenizin site içi seo çalışması yüzde yüz doğru bir şekilde yapılmışsa sitenizin sıralamalarda yükselmesi her zaman kolay olacaktır.

Anahtar kelimeye uygun içerik üretme İçeriğine uygun anahtar kelimeyi seç ! - Web Fix Online

Anahtar kelimeye uygun içerik üretme İçeriğine uygun anahtar kelimeyi seç !

İçerikler kullanıcılara ulaşmamızda ki en önemli etkenlerden birisidir. İçerikleriniz yüzde yüz özgün olabilir ama içeriğe uygun bir anahtar kelime tercihi yapmazsanız siteniz sıralamalarda her zaman geride kalacak veya istediğiniz anahtar kelimelerde sıralamasını alamayacaktır. 

İçeriğiniz veya konunuzla alakalı en çok tıklanan anahtar kelimeleri analiz edin bu sayede anahtar kelimelerinizi belirlerken veya içeriğin verimliliğini arttırırken her zaman daha kolay ve etkili bir çalışma yapmış olacaksınız. 

İçeriklerin uygun bir yapısı ve seo optimizasyonu yapılmasının ardından sitenizdeki organik kullanıcı sayısındaki artışlar gözle görünür bir noktaya gelecektir. Bir çok internet sitesi bu konuda dikkat etmemektedir. 

Google'dan önce sitenizi siz analiz edin ! - Web Fix Online

Google'dan önce sitenizi siz analiz edin !

Google sitenizi eklemeden önce sitenizdeki eksikleri veya hataları belirleyin. Seo çalışmaları her zaman iki yönlü olmuştur. Web sitesi seo konusunda kötü bir çalışmaya sahipse arama motorlarındaki konumu veya düzeni her zaman bozuk olacaktır. 

Arama motorları sizi anlamak için belirli bir algoritmaya veya yapıya sahiptir. Bunun dışına çıkması sitenizi yanlış veya eksik algılamasına sebep olacaktır. Eğer web sitenizi site içi seo çalışması ile arama motorları tarafından indekslemeden önce bir düzene sokarsanız sitenizin sıralamalardaki ve organik kullanıcı sayısındaki artışı gözle görebilirsiniz. 


Rakiplerinizden bir adım önde olmak için analizler yapın !

Sektörünüzde veya kategorinizdeki bir çok web sitesi ve uygulamayı analiz edin. Rakipleriniz hakkında bilgi sahibi olmak size büyük bir fırsat kapısı açacaktır. Seo çalışmaları internet siteleri arasındaki bir yarıştır. 

Rakiplerinizin yaptığı çalışmaları analiz edin. Hangi anahtar kelimelere yoğun bir çalışma yaptıklarını bildiğiniz zaman işiniz her zaman kolay olacaktır. Güncellemelerini ve içeriklerini analiz ederek sitelerindeki kullanıcı potansiyeli hakkında bilgi sahibi olun. 

Bu çalışmalar uzun sürebilir ama sitenizin onlardan bir adım olması için her zaman bu çalışmalar gerekmektedir. Rakiplerinizin bir adım önüne geçmek için bu çalışmaları yapmak zorundasınız. 

Google arama önceliğini kullanıcıların hareketlerine ve ilgi alanlarına göre belirlemektedir. Seo çalışmaları siteler arasındaki değerlerin belirlenmesini sağlar milyonlarca web site ve uygulama içerisinde yer alan web sitelerin çoğu seo konusunda farklı çalışmalar veya güncel kalmadıkları için her zaman arka planda yer almaktadır. 

Arama motorlarında ilk yüze girmek bu sebepten önemlidir. Belirli bir aramada ilk yüzde yer alabiliyorsanız evet işiniz daha zor olacak ama siz büyük bir okyanusta geminizi ilerletmek için buz dağlarının arasından çıkmış bir gemiye sahipsiniz. 

1 yorum:

  1. Öncelikle yazı için emeğinize sağlık, ne yazıkki ülkemizde seo odaklı çalışmalar yapılmaktan kullanıcı odaklı çalışmalara yoğunlaşılamamaktadır. Link alırken bile alınan linklin başlığı ile link alınan sayfanın başlığının benzer olması temel kullanıcı dostu içeriktir ancak link olsun çamurdan olsun mantığı ile çalışmalar yapılıyor.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.